Sportdag scholieren Powakka krijgt opvolging
03 Dec, 18:35
foto
Schoolleider van St.Wilhelmusschool, Ronald Hanenberg (in groenet-shirt) met naast zich de Business Development Manager van Steenslagbedrijf Consolidated Resources Suriname, Daniel de Keyzer, en de scholieren van de twee scholen van Powakka en Redi Doti.


De schoolkinderen van Powakka en Redi Doti in het district Para zijn vrijdag sportief met elkaar bezig geweest. De scholieren van de St. Wilhelmusschool speelden een partijtje voetbal tegen de Johan Gelius basisschool. De prijs was een wisseltrofee dat Consolidated Resource Suriname NV beschikbaar had gesteld.

Op het schoolterrein van de Johan Gelius basisschool te Redi Doti was het een leuke sfeer van sportende scholieren die elkaar aanvuurden. Met veel gezelligheid en inzet, bleken de scholieren van de St. Wilhelmusschool toch betere sporters te zijn. Ze mochten de wisselbeker in ontvangst nemen.

De bedoeling is om volgend jaar juni weer een sportdag te houden te Powakka. Ronald Hanenberg, schoolleider van de St. Wilhelmusschool, heeft een goed gevoel over de samenwerking mt Quarry 28/Consolidated Resources Suriname NV.
"We hebben gekozen voor de St. Wilhelmusschool te Powakka, omdat ons bedrijf deze school voor vijf jaar heeft geadopteerd," zegt Daniel de Keyzer, Business Development Manager van Steenslagbedrijf Consolidated Resources Suriname, aan Starnieuws. Met de andere school, de Johan Gelius basisschool, heeft het bedrijf nog geen directe relatie. Volgens de Keyzer wordt er wel met elkaar gesproken om te kijken wat ze voor elkaar kunnen betekenen.

Het steenslagbedrijf heeft verschillende operaties in het land. "Het is onze intentie om actief een bijdrage te kunnen leveren voor niet alleen de lokale gemeenschappen waarin we opereren, maar ook voor Suriname in het algemeen."


Saturday 25 January
Friday 24 January
Thursday 23 January