Weer verkeersdode; autobestuurster verleent geen voorrang
30 Oct 2019, 21:09
foto


De motorfietser Rudolf Sanawi (49) is dinsdag bij een aanrijding met een personenauto op de Catharina Sophiaweg overleden. De politie van Groningen trof Sanawi met zware verwondingen aan zijn hoofd aan op de berm. Hij vertoonde geen teken van leven. Een ingeschakelde arts stelde officieel zijn dood vast.

Onderzoek wees uit dat de 23-jarige autobestuurster reed over de Catharina Sophiaweg richting Paramaribo, terwijl de motorfietser vanuit tegenovergestelde richting kwam aangereden. Ter hoogte van pand nummer 27 sloeg de autobestuurster links af naar de inrit van haar woning, zonder voorrang te verlenen aan het rechtdoorgaand verkeer. Het gevolg was dat er een aanrijding ontstond. 

Sanawi kwam te vallen en liep een zware hoofdverwonding op. Zijn valhelm was namelijk van zijn hoofd geraakt. Hij was vermoedelijk op slag dood. Het rijbewijs van de vrouw is hangende het onderzoek ingevorderd. Beide voertuigen zijn ter herkeuring in beslag genomen. Het ontzielde lichaam is na afstemming met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May