Verdachte met acht vonnissen bekent in oplichtingszaak
29 Oct 2019, 08:32
foto


Nevin G. heeft op de rechtszitting van maandag bekend dat hij drie vrouwen heeft opgelicht. De verdachte heeft reeds acht vonnissen op zijn naam staan, het grootste gedeelte heeft hij zich schuldig gemaakt aan oplichting. Bij de drie vrouwen die hij oplichtte, ging hij met geldbedragen ervandoor. 

Een van de benadeelden hield hij voor dat ze 300 euro uit Nederland had ontvangen. Hij had zogenaamd een biljet van 500 euro en vroeg of ze 200 euro bij zich had. De vrouw haalde het geld en de verdachte ging ermee naar zijn auto en reed weg. Hij heeft de vrouw nooit terugbetaald. 

Een andere vrouw lichtte hij voor SRD 1000 op. Hij hield contact met haar via WhatsApp, maar kende haar niet. De vrouw vond hem aardig en lief. Op zijn verzoek stuurde de vrouw hem voor SRD 200 aan water en SRD 20 aan beltegoed. Hij ontkent het beltegoed ontvangen te hebben. Verder gaf de vrouw hem SRD 500 toen hij geld nodig had voor een taxi. Ook gaf ze hem SRD 300 voor een appartement, maar werd naar een pension gebracht. Hij wilde seks met haar bedrijven, maar ze weigerde. Volgens de verdachte had hij juist geweigerd seks met haar te bedrijven.

Ook een derde vrouw hield hij voor de gek en nam geld van haar. Op 11 november zal deze zaak verder behandeld worden. 



Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May