Verdachte: Beeldmateriaal is gemanipuleerd
18 Oct, 10:32
foto


Farida T. wordt verweten dat ze de tas met inhoud van haar manager heeft gestolen. De manager verklaarde dat de vrouw uit haar tas 30 euro heeft weggenomen op 12 april. Deze handeling is op het beeldmateriaal vastgelegd. 

Ook zou Farida T. betrokken zijn bij een diefstal van SRD 5000. Verder zou ze ook een keer gepoogd hebben om diefstal te plegen. De vrouw geeft aan dat er gemanipuleerd is met het beeldmateriaal en ontkent de tas weggenomen te hebben. De verdachte verklaarde dat het om iemand gaat die op haar lijkt, maar dat zij het niet is. 

De manager legde uit dat er sedert juli 2018 steeds kasverschillen waren. Dit moest zij steeds oplossen, maar op een gegeven moment begon dit te veel te worden. Ze besloot toen camera’s te plaatsen. Op het beeldmateriaal is ook te zien dat de verdachte in de kluis ging. De getuige vermoedt dat de verdachte haar de code heeft zien intoetsen en die had onthouden. De manager kon niet bevestigen of de verdachte wel de code had gezien toen ze die intoetste. Farida T. wordt juridisch bijgestaan door advocaat Georgette Leter. Op 7 november zal deze zaak voortgezet worden.    Advertenties

Sunday 24 May
Saturday 23 May