Winnaar 'We got Starzz' ontvangt prijzenpot van SRD 20.000
04 Oct 2019, 06:34
foto
De winnaars van 'We got Starzz' hebben een etentje aangeboden gekregen donderdag in Grun Dyari, het NPS-hoofdkwartier.


De vijf contestanten van de talentenshow 'We got Starzz' hebben op donderdag tijdens een etentje in Grun Dyari hun prijzen ontvangen. De winnaar Chevello Apitje sleepte een prijzenpot van SRD 20.000 in de wacht. Daarin zit een retour ticket Paramaribo-Miami gesponsord door de Nationale Partij Suriname (NPS). Ook een week verblijfkosten worden gedekt. Apitje kreeg verder nog een cash bedrag van SRD 5.000 een Samsung smart phone en waardebonnen.

De tweede plaats, een prijzenpot van SRD 7.500 werd ingenomen door de toneelgroep The Strong Girls, terwijl de derde plaats toebedeeld is aan de dansgroep Young Poku Dosu. Zij ontvingen een bedrag van SRD 3.500. De vierde prijs winnaar Lateefah Vreugd en winnaar van de vijfde plek Tel Charsha ontvingen respectievelijk SRD 1.500 en SRD 1.000 aan cash en waardebonnen.

De organisatie Green Events, ondersteund door de NPS, kijkt tevreden terug op het evenement dat in augustus-september voor de tweede keer in Grun Dyari is gehouden. Het doel is om talenten bij jongeren te ontdekken en die verder te helpen ontwikkelen. NPS-voorzitter Gregory Rusland feliciteerde de winnaars. Hij sprak de hoop uit dat ze hun talent en studie goed combineren en zo maximaal resultaat kunnen halen op beide niveaus. 
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May