Commissie herstructurering AZP zet werk voort
25 Sep 2019, 02:45
foto
De Commissie Herstructurering AZP is voor tweede periode van een jaar aangesteld. (Foto: Volksgezondheid/NII)


De Commissie Herstructurering Academisch Ziekenhuis Paramaribo is maandag voor een periode van één jaar wederom geïnstalleerd. Ingrid Jardim, voorzitter van de commissie, zegt dat nu het traject welke is uitgezet afgerond kan worden. “De afgelopen periode heeft de commissie hard gewerkt aan een aantal zaken. Dit wordt binnenkort in een rapport overhandigd aan de minister van Volksgezondheid.”

Het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) zit in een transformatieproces, waarbij verzelfstandiging het hoofddoel is. De commissie is in dit kader ingesteld. De voornaamste taken bestaan niet alleen uit het voorbereiden en vaststellen van randvoorwaarden voor een herstructureringsproces binnen het AZP, maar ook de uitwerking van een tijdspad voor de implementatie van een herstructureringsproces binnen het ziekenhuis maakt hiervan deel uit.

De onderdirecteur van Volksgezondheid, Robert Mohamed, heeft namens de minister van Volksgezondheid de werkgroep geïnstalleerd. In de commissie hebben de volgende mensen zitting: Ingrid Jardim, Minouche Bromet, Lloyd Vianen, Lloyd Pool, Bernhard Abia, Shaktipersad Goerdat en Wanita Ramnath, meldt de voorlichting van Volksgezondheid, via het Nationaal Informatie Instituut.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May