Asgar Koster zegt 'sorry'
24 Sep 2019, 00:01
foto


Asgar Koster betuigt spijt voor zijn handelen tijdens het STVS-programma 'Youth Voice'. De samenwerking tussen Koster en STVS werd per direct verbroken. Er barstte heel veel kritiek rond het gebeurde. Nu is Koster zover dat hij een verklaring aflegt. 

Verklaring Koster:
"Naar aanleiding van de diverse in de media verschenen berichten, met name het artikel in ‘de Ware Tijd’ van 18 september 2019 over mijn persoon, wens ik als volgt daarop te reageren.
Ik besef dat ik mij als jurylid van het programma ‘Youth Voice’ had moeten onthouden van elke vorm van contact met de contestanten. Vanuit deze plaats wil ik daarom mijn welgemeende verontschuldigingen aanbieden aan alle contestanten van ‘Youth Voice’, wederom aan de contestante waar ik mee in contact ben geweest en haar familie, de STVS en al haar medewerkers en de overige juryleden.

Mijn verontschuldigingen wens ik ook meteen aan te bieden aan eenieder die ik met mijn handelingen op welke wijze dan ook heb gekwetst. De totale Surinaamse gemeenschap, met daarin inbegrepen de verschillende kerkgenootschappen, mijn familie, vrienden en collega artiesten, alsook mijn zakenpartners. In het bijzonder aan een ieder die mij als rol-model heeft beschouwd, bied ik mijn verontschuldigingen aan. 

De gevolgen van mijn handelingen zal ik als mens moeten dragen en kan ik een ieder verzekeren dat ik er alles aan zal doen om ervoor te zorgen dat dit gedrag zich niet herhaalt.
Het spijt mij!" 
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May