Drenkeling dorp Utrecht overleden in ziekenhuis
22 Sep, 20:22
foto


Danny Gordon (47) kwam vorige week in de Nickerierivier terecht en is niet lang nadat hij daaruit gered werd, overleden in het ziekenhuis. De politie van Wageningen kreeg de melding dat een bewoner van het inheems dorp Utrecht in de Nickerierivier terecht was gekomen en in de diepte verdwenen was. 

De wetsdienaren koersten na de melding naar de plek. De politie bracht Gordon zo snel mogelijk naar het Petronella Ziekenhuis in Wageningen, alwaar een arts geprobeerd heeft hem te reanimeren. De arts kon zijn leven niet redden, meldt de politie Public Relations. 

Uit het politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat Gordon aan het werk was toen hij zich onwel voelde. Hij werd door een leidinggevende weggestuurd zodat hij naar de dokter kon gaan. Volgens verklaring van zijn vrouw kwam hij thuis en ging vervolgens naar de rivier om zich op te frissen. Plotseling zag zij hem niet meer en vermoedde dat hij in de diepte was verdwenen. Zij sloeg alarm en het gelukte enkele dorpsbewoners om Gordon te vinden en uit de rivier te halen.