Vrouwen beroofd van hun tassen; beveiligers pakken verdachte
21 Sep, 18:27
foto


Twee vrouwen zijn aan de Nassylaan beroofd van hun tassen waarin geld en andere waardevolle spullen zaten. Zij kwamen van een bar-dancing in de Swalmbergstraat. Beveiligers van de club hebben de 19-jarige Dion M. aangehouden en overgedragen aan de politie.

Volgens verklaring van de slachtoffers liepen zij vanuit de bar-dancing naar hun auto. Toen zij voorin in de auto zaten, werden de achterportieren opengemaakt en drongen de criminelen de auto binnen en gingen ervandoor met de tassen.  De vrouw achter het stuur ging de dieven achterna maar verloor ze op een bepaald moment uit het oog. De vrouwen zijn teruggegaan naar de bar-dancing en vertelden de beveiligers wat hen was overkomen.

De beveiligers gingen op onderzoek uit en in de directe omgeving van de bar-dancing werden de drie verdachten gesignaleerd. Bij het zien van de beveiligers sloegen zij op de vlucht. Het gelukte de beveiligers om Dion aan te houden. 
Op grond van bepaalde feiten en omstandigheden is Dion als verdachte aangemerkt en is hij, na afstemming met het Openbaar Ministerie, in verzekering gesteld, deelt de politie Public Relations mee.