3e Editie Bromki fu Tamara Village afgesloten
03 Sep 2019, 10:33
foto
Presidentsvrouw Ingrid Bouterse- Waldring stapt samen met de participanten in de Bromki fu Tamara Village op de fiets in de Palmentuin. (Foto's: NII)


"Het is een activiteit, voor in het bijzonder de kinderen, die elk laatste weekend in de maand augustus wordt gehouden," zegt Odette Miranda over de Bromki fu Tamara Village die voor de derde keer is gehouden. Het evenement is geheel ontwikkeld voor het Surinaamse kind, dat meer ontplooiingsperspectieven en toegang tot creatieve, recreatieve en culturele vorming moet hebben.

Chetskeys heeft het initiatief opgestart en Miranda is de coördinator van het geheel. Miranda wijst erop dat het niet per se om een vakantie-activiteit gaat. "We zijn een platform waarin iedereen die iets te betekenen heeft voor kinderen, bij ons mag komen om zich te presenteren aan de Surinaamse kinderen."

In de Palmentuin heeft presidentsvrouw Ingrid Bouterse-Waldring vrijdag de opening van de derde editie van de Bromki fu Tamara Village verricht. Ze stapte daarbij zelf op de fiets voor de fietstocht. "Wij ondersteunen alle programma's die gericht zijn op de bevordering van de ontwikkeling en ontplooiing van onze Surinaamse kinderen," laat ze via het Nationaal Informatie Instituut optekenen. Ze heeft gezegd dat we met ons allen de handen ineen moeten slaan voor goede ontwikkelingskansen voor alle kinderen. De 3e Bromki fu Tamara Village is zondag afgesloten.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May