Veel talent gepresenteerd tijdens We Got Starzz
01 Sep 2019, 05:41
foto
Zestien jongeren die meedoen met 'We Got Starzz' zijn doorgestroomd naar de halve finale die op 14 september wordt gehouden.


Tijdens de kwartfinale van de We Got Starzz show in Grun Dyari is veel talent gepresenteerd waarvan de meeste betrekking hebben op zang. Zestien acts zijn doorgestoomd naar de halve finale die op 14 september plaatsvindt. We Got Starzz is een project van Green Events en heeft als doel talent bij jongeren tussen 12 tot 22 jaar te ontdekken en vormen. Green Events is vorig jaar op 31 augustus 2018 met de talentenjacht gestart. 

Jurylid Mario Vermeer is bijzonder ingenomen met de prestaties van de jongeren en het talent dat is gepresenteerd. Aanvullend zegt jurylid Fernando Rigters dat het goed is te zien dat jongeren die van de straat worden gehaald tonen dat zij een meerwaarde hebben. Dat talent is niet slechts voor een show, maar zal verder ontwikkeld worden door de organisatie.

De contestanten konden via The Judge Cuts of 4 chairchallenge een plekje  bemachtigen op een stoel en zo in de halve finale geplaatst worden. Elk team kreeg de gelegenheid om zijn kunnen te tonen. Er waren 16 stoelen en 20 acts; 5 per team. Elk team mocht doorgaan met 4 acts. De deelnemers mochten tijdens de audities zelf hun coach kiezen onder de 4 juryleden.  

"Green events is er om te investeren in Surinaams talent. Er is heel veel talent in Suriname, maar nauwelijks een show, waar die getoond kan worden. Wij voelen ons geroepen om daar verandering in te brengen", zegt mede-organisator Rodney Revales. De winnaar gaat van het jaar naar huis met een prijzenpot ter waarde van SRD 20.000.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May