Misiekaba: Goede Verwachting is paars
29 Aug 2019, 20:24
foto
Een delegatie onder leiding van NDP-ondervoorzitter André Misiekaba plaatst een vlag te Goede Verwachting.


"Goede verwachting is van de NDP. Wanneer je hier komt moet je genoeg vlaggen brengen. Dit is maar het begin," legt partijtopper tevens minister van Sociale Zaken en Volkshuisvesting, André Misiekaba, uit aan de propagandisten van de paarse partij uit Goede Verwachting. Een delegatie onder zijn leiding bracht woensdag een bezoek aan deze volksbuurt. 

De groep is enthousiast ontvangen door de buurtbewoners. Bijna elk huis aan de hoofdweg heeft een vlag van de partij. Automobilisten die langs reden vroegen naar vlaggen.Los van het politieke werk, hebben buurtbewoners gebruik gemaakt van de gelegenheid om bepaalde zaken te bespreken met de minister. De bewindsman heeft geluisterd naar de noden van de mensen. In bepaalde gevallen heeft hij direct hulp aangeboden en voor andere zaken, die niet gelijk opgelost konden  worden, heeft hij de mensen verwezen naar het ministerie.

Misiekaba merkt op dat deze buurt ook bij de verkiezingen van 2015 helemaal van de paarse partij was. "Wi naf' NDP omdat un sabi sa a partij dis' du gi unu," schreeuwde één van de bewoners tegen de delegatie. Zondag houdt de NDP een wijkvergadering. 
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May