Slechte wegen Tout Lui Fautkanaal
29 Aug 2019, 19:39
foto


Het geasfalteerde gedeelte van de weg Tout Lui Fautkanaal is voor bijna de helft dichtbegroeid, terwijl het zandgedeelte grote kuilen heeft en haast onbegaanbaar is voor het rijdend verkeer. De weg ziet er troosteloos en verlaten uit. Een stuk van het zandgedeelte van de weg is ook dichtbegroeid. Bewoners van de straat zeggen dat de autoriteiten zich niet druk maken over de mensen die er in wonen.

Ze lopen al langer dan een jaar verschillende instanties af voor hun problemen met de slechte wegen. Vorig jaar is de weg geëgaliseerd, maar door de tijd heen, zijn er weer kuilen in de wegen. De begroeiing heeft ook de vrije hand en maakt de al slechte weg smaller. Sommige wegen lijken nu op karrenwegen.

De bewoners roepen de districtscommissaris op om er samen met het ministerie van Openbare Werken werk van te maken. Bij het egaliseren, wordt er geen zand bijgedaan, waardoor de waterleidingbuis op bepaalde delen van de weg bovengronds te zien is. De bewoners zien graag dat de autoriteiten iets doen om hun ongerief te verminderen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May