Politiebericht over ongeval staatsbus en pick-up
28 Aug 2019, 16:29
foto
De staatsbus die de route Paramaribo-Albina onderhoudt, kwam gisteravond in botsing met een stilstaande pick up.


Netta Bossoe is gisteravond bij een verkeersongeval ter hoogte van kilometer 43 van de Oost-Westverbinding overleden. De 44-jarige vrouw zat samen met 16 andere passagiers in de staatsbus die de route Paramaribo-Albina visa versa onderhoudt. De autobusbestuurder is tegen een stilstaande container pick-up aangereden die links van de weg stond. Door de slag van de botsing zijn beide voertuigen in een langs de weg lopende trens beland.

Alle inzittenden inclusief de chauffeur hebben lichte tot zware verwondingen opgelopen. Zes van de inzittenden zijn per ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De andere passagiers en de chauffeur zijn door omstanders en familie per eigen gelegenheid afgevoerd naar Albina. "Vermoedelijk zijn ze naar Frans-Guyana gebracht voor medische behandeling," zegt de afdeling Public Relations van de politie.

Bossoe was ter plekke overleden aan de opgelopen verwondingen. Haar lijk is in beslag genomen. Met haar dood klimt het aantal verkeersdoden voor dit jaar naar 48.

 

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May