Truck stagneert doorgang Oost-Westverbinding Coronie
18 Aug, 15:42
foto
Een truck van de firma Kuldipsingh is gekanteld en heeft daardoor de Oost-Westverbindiing afgesloten voor het verkeer.


Een vrachtwagen van de firma Kuldipsingh is dwars over de Oost Westverbinding in Coronie gekanteld. Het ongeval heeft zich ter hoogte van kilometer 121 voorgedaan, zo'n 19 km voor Totness vanuit Paramaribo. Het doorgaand verkeer is gestremd. Er is een kilometerslange file ontstaan aan beide kanten van de weg.

Omstanders en weggebruikers vragen zich af hoe lang het verkeer nog zal zijn gestremd. Districtscommissaris van Coronie, Remi Tarnadi, zegt aan Starnieuws dat hij gelijk stappen heeft ondernomen. Hij heeft een graafmachine gedirigeerd naar de plek samen met de brandweer. Zij moeten de truck van de weg schuiven, zodat het verkeer weer doorgang heeft.

Het is nog niet duidelijk hoe het ongeval zich heeft voorgedaan. Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan. Sommige automobilisten staan al langer dan een uur te wachten in de file. Het warme weer maakt het wachten meer dan onaangenaam, aangezien er geen andere weg naar Paramaribo is. Tot nog toe is er geen beeld op hoe snel de weg wordt vrijgemaakt.
Advertenties

Monday 24 February
Sunday 23 February
Saturday 22 February