Robinhood over 2 wedstrijden te sterk voor Capoise
08 Aug 2019, 00:46

Landskampioen Robinhood en de Haïtiaanse kampioen Capoise kwamen in de tweede ontmoeting te Haïti weer niet verder dan een gelijkspel. Het stond na 90 minuten 1-1. Hoewel de wedstrijd op zich dus onbeslist eindigde, trok Robinhood gemiddeld toch aan het langste eind, aangezien het uitdoelpunt tweemaal telt. Deze stand was dus voldoende voor de rood-groene formatie van trainer Roberto Godeken.

In de eerste helft kwam de gastheer nog op voorsprong door een eigen doelpunt van Robinhood-doelman Claidel Kohinor in de 21e minuut. Robinhood liet het hoofd niet hangen en ver in de tweede helft kon Lucas Da Costa het verlossende doelpunt maken namens Robinhood.

Capoise is in eigen land uitgeschakeld. Robinhood gaat door naar de volgende ronde. Surinamers hebben trots gereageerd op deze prestatie. Robinhood heeft stand kunnen houden. De landskampioen gaat naar de ronde van 16.