Vanaf maandag dienstverlening Surpost genormaliseerd
28 Jul 2019, 04:18
foto


Vanaf maandag zal de dienstverlening van Surpost volledig zijn genormaliseerd. De bond heeft acht weken gestaakt omdat er geen overeenstemming bereikt kon worden tussen directie en vakbond over de collectieve arbeidsovereenkomst  van 2018. Vrijdag is een akkoord bereikt tussen partijen, deelt directeur John Power mee. 

De directie onderkent dat door de langdurige werkneerlegging gezorgd heeft voor veel imagoschade en marktverlies. In De Nationale Assemblee heeft Krishna Mathoera (VHP) tot twee keer toe indringende vragen gesteld aan de regering over de staking. Veel mensen die post moest krijgen over stukken over visumaanvragen voor Nederland, zijn ernstig gedupeerd. Door de staking kon de gemeenschap niet beschikken over de poststukken. Vanuit de regering is er geen antwoord gekomen. 

Directie en bond hebben besloten om samen te werken aan de verbetering van de onderlinge communicatie en herstel van de geleden schade aan het bedrijf het herwinnen van het vertrouwen van haar klanten. "Wij bieden de samenleving nogmaals onze verontschuldiging voor de overmachtsituatie en het ongerief, en zijn zeer erkentelijk voor het getoonde begrip. Surpost beseft haar verantwoordelijkheid naar de samenleving toe en streeft ernaar dat haar belangen niet wederom in gedrang komt," zegt Power. 

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May