VHP tevreden over 2 jaar activiteiten Boven-Suriname
22 Jul 2019, 20:27
foto
VHP-delegatie evalueert in Botopasi met de structuren van Boven Suriname de afgelopen twee jaren. In dit gebied voert de partij verschillende microprojecten uit. (Foto: VHP)


Na twee jaar actief te zijn in het Boven Suriname-gebied heeft de VHP afgelopen weekend een evaluatiebijeenkomst gehouden met de structuren te Botopasi. De vergadering werd gehouden onder leiding van ondervoorzitter Asis Gajadien. De structuren hebben de partijleiding verzekerd dat de target in Sipaliwini om een zetel te veroveren, gehaald zal worden. 

De VHP heeft verschillende micro-projecten uitgevoerd, via de kernen die opgezet zijn. Hoofdbestuurslid van de VHP, Stan Dijksteel, zegt dat de micro-projecten uitgevoerd worden om de mensen te helpen enigszins het hoofd boven water te houden in de economische malaise waarin deze regering de hele natie gedompeld heeft.

De vergadering werd bijgewoond door 64 voorzitters en ondervoorzitters van de verschillende kernen uit de dorpen vanaf Atjoni tot aan het Langu gebied. De substructuren gaven zelfverzekerd te kennen dat de mensen de ondersteuning waarderen. Zij zullen zich blijven inzetten om mensen ervan te overtuigen dat verandering in het bestuur van het land nodig is om hun situatie te kunnen verbeteren. 

Tijdens de vergadering hebben de mensen hun bezorgdheid geuit over het mogelijk kopen van stemmen op de verkiezingsdag en mogelijke frauduleuze handelingen met stemkaarten. Zij hebben duidelijk aangegeven waarop er gelet moet worden aangezien zij wat dat betreft ervaringsdeskundigen zijn. 

De VHP-delegatie bestond verder uit Prem Dharamsingh, Preshand Baldew en Mark Lall. De structuren hebben duidelijke instructies gekregen welk traject de partij zal volgen naar de verkiezingen toe. Dijksteel zegt dat met tevredenheid teruggekeken wordt op het resultaat van twee jaar activiteiten in het Boven Surinamegebied. 
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May