Parmessar trekt met NDP-groep door ressort Welgelegen
14 Jul, 00:57
foto
NDP-topper Rabin Parmessar met een groep van ongeveer honderd leden trekt door de wegen van ressort Welgelegen. De mensen worden aangehoord en toegesproken. (Foto: NDP)


NDP-sub afdelingscoördinator Rabin Parmessar is met een groep partijgenoten vrijdag getrokken door de wegen van ressort Welgelegen. Met deze loop wil de partij de mensen van de buurt spreken. Het is volgens Parmessar ook een goed moment om de mensen van zijn ressort te ontmoeten. 

De partij is eerder gestart met het voeren van campagne, richting de verkiezingen van 25 mei 2020. De NDP zit nu in de fase waarin zij diverse buurten aandoet en de mensen aanhoort en toespreekt. Voor deze loop heeft Parmessar meer dan honderd leden op de been weten te brengen. 

“Wij zijn er voor de mensen, voor de buurten, kortom wij zijn er voor eenieder”, liet de coördinator al wandelend optekenen. Naast Welgelegen is Parmessar ook de coördinator van Weg naar Zee en Livorno. De volgende wijk op schema is Weg naar Zee en daarna zal hij Livorno aangedaan worden. 

“Als je wilt gaan voor vooruitgang, als je wilt gaan voor verdere ontwikkeling, dan is er geen andere keus dan te kiezen voor deze beweging. De NDP!”, is de boodschap van Parmessar. Hij memoreerde de verschillende projecten die de partij in de afgelopen jaren heeft uitgevoerd. “Waar ik trots op ben, is ons sociaal programma. Wij vergeten de Surinamers niet”, benadrukte de trotse partijtopper.