Politie Livorno pakt vier ontvoerders op
05 Jul 2019, 20:40
foto


Vier mannen tussen 24 en 36 zijn aangehouden op verdenking van ontvoering. De mannen hadden kort voor hun aanhouding op dinsdag een man van zijn vrijheid beroofd en hem mishandeld.

Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat het slachtoffer een van de verdachten, Kishan A. (29), SRD 5.000 moest betalen. Kishan was ook degene die het ontvoeringsplan beraamde.

Samen met zijn kompanen Lucnarain L. (36), Mark B. (24) en Sergio S. (31) ging hij naar de Sir Winston Churchillweg waar het slachtoffer zich bevond. Ze lieten het slachtoffer onder dwang plaatsnemen in de auto waarin Kishan en zijn comparanten zich verplaatsten, meldt de afdeling Public Relations van de politie.

De vier brachten het slachtoffer naar de Tjon A Kietweg waar hij werd mishandeld en werd gedwongen zijn vrouw te bellen. De vrouw moest het geld -SRD 5.000- brengen naar de locatie waar de man werd vastgehouden.

De vrouw nam gelijk na het telefoontje van haar man, contact op met de politie van het bureau Livorno. Op de plek aan de Tjon A Kietweg werden drie van de ontvoerders en het slachtoffer aangetroffen. De vierde man is in zijn woning aangehouden.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May