SZF beëindigt overeenkomst met aantal specialisten
29 Jun 2019, 07:39
foto


De Stichting Staatsziekenfonds (SZF) heeft de dienstverlenersovereenkomst met enkele specialisten beëindigd. Het gaat om de chirurg drs. M. Mohab Ali (per 29 mei), de psychiater drs. R. Nanda (per 15 augustus) en de dermatoloog drs. J. Chan Pin Jin (per 1 augustus).

Het SZF zegt in een persbericht dat het besluit is genomen om het verschil in inzicht bij het beoordelen van de dienstverlening en om chaos in de zorg te voorkomen en strikte rechtmatigheid te waarborgen.

Aan deze specialisten is gevraagd om de medische dossiers van desbetreffende patiënten ter beschikking te stellen aan betrokkenen, zodat de medische zorg ongestoord kan worden voortgezet, zegt het SZF. Aan alle huisartsen is gevraagd om patiënten die onder behandeling van deze specialisten zijn/waren te verwijzen naar een andere specialist met wie het SZF wel een samenwerkingsovereenkomst heeft.

SZF-verzekerden kunnen bij eventuele vragen en of onduidelijkheden, contact maken met de afdeling Voorlichting & Klantenservice van de Stichting Staatsziekenfonds.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May