Boze 'lifter' vernielt voertuig
20 Jun 2019, 16:42
foto


Jerrel V. (40) is aangehouden door de politie van Nickerie voor vernieling en bedreiging. De man was boos omdat hij een lift kreeg, maar niet thuis werd afgezet. De man haalde een kapmes tevoorschijn en dreigde de chauffeur dood te kappen. Hij stapte op een gegeven moment uit de auto van de aangever en met het kapmes vernielde hij zowel de voor- als achterruit van het voertuig.

De benadeelde deed aangifte tegen Jerrel V. Hij verklaarde dat hij en de verdachte in een bar-dancing waren. Jerrel V. vroeg een lift naar de Skrifimankotieweg. De aangever nam Jerrel V. mee in zijn auto tot op de hoek van de Oost Einde en de Skrifimankotieweg. De man vond het niet goed dat de aangever hem niet tot bij zijn woonadres wilde afzetten en zij kregen daarover een woordenwisseling. 

Na de aangifte werd Jerrel V. door de politie opgespoord, aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Jerrel, V. achter slot en grendel gezet, meldt de politie Public Relations. 
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May