14 kg hasj en groot bedrag in euro in beslag genomen
16 Jun 2019, 19:38
foto
Furgill S. is verzekering gesteld. In de woning waar een inval werd gedaan, werd drugs aangetroffen in het huis en voertuigen. Ook een groot geldbedrag is in beslag genomen. (Collage: KPS)


De Narcotica Brigrade en het Arrestatie Team hebben een inval gedaan aan de Begoniastraat in Paramaribo. Zij zijn gestuit op een hoeveelheid hasj met een totaal gewicht van ruim 12 kilogram. 

De politie heeft ook een groot geldbedrag in euro’s en een motorfiets op het adres aangetroffen en in beslag genomen. Daarbij is Furgill, S. (23) aangehouden voor onder andere overtreding van de Wet Verdovende Middelen.

De hasj is aangetroffen in het huis en in twee voertuigen op het woonadres. De politie vermoedt dat het geld van misdrijf afkomstig is. De motorfiets is vermoedelijk ook door misdrijf verkregen, omdat de verdachte geen bescheiden kan overleggen. De twee auto’s, waarin de hasj is aangetroffen, zijn hangende het onderzoek ook in beslag genomen.

Furgill S. is na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld, meldt de politie Public Relations. 
Advertenties

Saturday 01 April
Friday 31 March
Thursday 30 March