Ooggetuige gehoord in mishandelingszaak tussen 2 vrouwen
14 Jun 2019, 08:37
foto


Shano S. en Sharmila P. worden verdacht van wederzijdse mishandeling op 18 juni van het vorige jaar. Sharmila P. wordt ook nog vernieling verweten. Op de rechtszitting van donderdag heeft kantonrechter Lydia Ravenberg een getuige gehoord die de mishandeling heeft meegemaakt. 

De getuige verklaarde dat hij beide vrouwen van de buurt kent. Op die bewuste dag ging hij van huis om zijn dochter af te zetten op les. Hij zag Shano G. over straat lopen. Toen hij terugkeerde, zag hij dat Sharmila P. bezig was Shano G. te slaan. Hij zag hoe Shano G. op een tas was gevallen toen ze geslagen werd. Shano G. sloeg niet terug en hij probeerde beide vrouwen uit elkaar te halen. Hij zag dat Shano G. beefde en hij vroeg de medeverdachte om haar niet te slaan. Vervolgens bracht hij Shano G. naar huis. 

Shano G. ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbare feit. Ze verklaarde dat zij van het werk kwam, toen ze merkte dat Sharmila P. in haar wagen zat die geparkeerd stond langs de weg. Sharmila P. stapte uit het voertuig en vroeg haar wat zij over haar broer via Whatsapp verstuurd had. De broer had verteld dat Shano G. vreemd ging en dat dat de reden was dat zij uit huis was gezet door haar schoonvader. Na deze beschuldiging had Shano G. de broer uitgescholden via Whatsapp.

Volgens Shano G. heeft zij Sharmila P. niet mishandeld. Integendeel heeft zij haar vastgehouden bij haar handen en klapte zij haar in het gezicht. Ook werd ze getrapt, waardoor haar bril stuk ging. Sharmila P. moest voor de helft van de kosten opdraaien, maar dat heeft ze tot nu toe niet gedaan. Beide vrouwen zijn voorlopig op vrije voeten gesteld. Deze zaak zal op 25 juli verder behandeld worden.

Wanita Ramnath

Monday 10 August
Sunday 09 August