PRO start milieubewustwording in Coronie
05 Jun 2019, 21:29
foto
Er zijn 20 zuurzakplanten geplant op het terrein van het bejaardentehuis in Coronie. (Foto: PRO)


Als voorzet om kinderen en volwassenen bekend te maken met de voordelen van een schoon milieu, heeft de Partij voor Recht en Ontwikkeling (PRO) met 20 jongeren het bejaardentehuis in het district Coronie een grondige schoonmaakbeurt gegeven. Ook zijn 20 zuurzakplantjes op het terrein geplant. De activiteiten zijn gehouden in verband met Wereld Milieu Dag, vandaag.

PRO heeft in haar ontwikkelingsvisie ook het milieu opgenomen. In een verklaring zegt de partij dat milieuvervuiling grond, effectief en duurzaam moet worden bestreden. Zo moet er ook een effectief en meetbaar milieubeleid worden gevoerd. De partij begint in de eigen omgeving met de bewustwording van een schoner milieu.

Het planten van de zuurzakplantjes moet worden gezien als een bijdrage voor het herstel van het milieu. De partij kondigt een reeks van activiteiten aan die zij landelijk zal uitvoeren om de bewustwording voor de voordelen van een schoon milieu te creëren. Het bejaardentehuis in Coronie zal ook een aantal noodzakelijke goederen krijgen van de partij. Het gaat om producten die te maken hebben met het milieu en hygiëne.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May