Twee mannen aangehouden voor mishandeling 'dief'
01 Jun 2019, 13:32
foto


Carl N. (59) en zijn vriend Hugo, N. (34) zijn aangehouden en in verzekering gesteld op verdenking van onder andere mishandeling en openlijke geweldpleging. De mannen zaten op het balkon van Carl’s woning toen zij Lesley R. voor het huis zagen staan met een zak in zijn bezit. 

Het tweetal vond de man verdacht doen en ging naar hem toe. In de zak bevond zich een 'cutter' en ruim zes meter stroomkabel. Daar de mannen het vermoeden hadden dat de kabel van misdrijf afkomstig kon, zijn hielden zij Lesley R. aan en schakelden de politie van het ressort Centrum in.

Toen politieambtenaren op de opgegeven locatie arriveerden troffen zij Lesley R. onder het bloed op de grond aan. Daarnaar gevraagd verklaarde hij, dat hij door Carl N. en Hugo N. mishandeld is.

Alle drie mannen werden door de politieambtenaren aangehouden ter voorgeleiding bij een hulpofficier van justitie. Na overleg met het Openbaar Ministerie is lesley R. in verzekering gesteld voor onder andere diefstal of heling aangezien hij niet wil of kan verklaren hoe hij aan de kabel gekomen is.

Carl N. en Hugo N. ontkennen dat zij Lesley tot bloedens toe mishandeld hebben. Zij zijn hangende het onderzoek in verzekering gesteld, meldt de politie Public Relations. 
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May