Verdachten zedenzaak blijven vrij na veroordeling
28 May 2019, 18:41
foto


Een jaar en acht maanden celstraf hoorden Geoffrey F. en Argyl L. maandag tegen zich vonnissen. Geoffrey F. had seks met een minderjarig meisje en Argyl L. had het meisje tegen haar wil getrokken naar een woning. Met het vonnis blijven beide mannen vrij.

De politie kreeg op 10 maart een melding dat een meisje getrokken werd naar een woning. Een poosje later kwam Geoffrey F. op een fiets naar de woning. De medeverdachte verliet toen de woning. Het slachtoffer verklaarde dat ze meerdere malen seks heeft bedreven met Geoffrey F. Maar dat ze op die bewuste dag tegen haar wil seks heeft gehad. Ze wilde geen seks, maar werd getrokken naar de woning en vervolgens had Geoffrey F. met wie ze een relatie had seks met haar.

Buurtbewoners die gezien hadden dat het meisje getrokken werd, schakelden de politie in, waardoor de zaak aan het rollen kwam. Uit het medische rapport blijkt dat de hymen van het kind niet meer in tact zijn. Geoffrey F. en Argyl L. verschenen niet op de rechtszitting. Hun voorlopige hechtenis was al opgeschort.

Wanita Ramnath
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May