Jongerenstootgroep sluit zich aan bij NDP Wanica
27 May 2019, 05:37
foto
Een stootgroep van ongeveer 200 jongerenvertegenwoordigers is zondag toegesproken door partijtoppers van NDP-Wanica.


Een kopgroep van ruim 200 jongeren heeft zich zondag aangesloten bij de Nationale Democratische Partij (NDP). Zij hebben aangegeven een actieve rol te willen vervullen via de structuren van de NDP Wanica om zo actief mee te helpen hun district te helpen ontwikkelen. 

De bijeenkomst werd gehouden onder leiding van Etienne Boerenveen, politieke coördinator Wanica. Voorts hebben onder meer vicepresident Ashwin Adhin, de ministers Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt & Visserij, Vijay Chotkan, Openbare Werken, Transport & Communicatie en Amzad Abdoel, fractieleider NDP, de jongeren toegesproken. 

“Wij hebben ingezien dat NDP de enige daadwerkelijke democratische en vooral nationale partij is, die ruimte biedt aan jongeren om te excelleren. De voorbeelden van jongeren in topposities zijn er zat: parlementariërs, directeuren, ambassadeurs, etc.” Dit kwam naar voren in de presentaties van een groep jongeren op een vergadering van NDP Wanica. De jongeren zeggen niet meer aan de kantlijn te zullen staan en kiezen voor participatie bij de NDP. 

De jongeren hebben alle ruimte gekregen om hun mening en ideeën te delen. Daar hebben zij goed gebruik van gemaakt.
Duidelijke afspraken zijn gemaakt over het vervolgtraject. Onder meer zullen er op kort termijn vervolgbijeenkomsten worden gehouden.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May