Schaamteloos crimineel gedrag van RBT-leden 
10 May 2019, 14:30
foto


Het is met geen pen te beschrijven hoe diep triest de vertoning van de criminele politiemannen is geweest ten huize van familie Ramsoedh. Een gezin uit diepe slaap wekken om de ballen van die politiemannen die kwijt schenen te zijn geraakt, te zoeken in het huis van de mensen. Dat de bewoners aangaven de volgende dag maar te zoeken, bracht een beestachtige toneelopvoering van deze criminele agenten, teweeg. 

Met acht mannen en zovele wapens een weerloos gezin te lijf gaan. De moeder klappen, het kind van 14 jaar zijn hemd van het lijf scheuren, de heer des huizes en een andere zoon aftakelen. Bizar, het lijkt wel een Bollywood film met al die negatieve karakters. 

Dat de politiebond een eis van 24 uren op tafel legt om deze criminelen vrij te krijgen, zegt veel over deze bond. Persoonlijk was ik een enorme fan van de nieuwe bond maar hoe langer het duurt, hoe meer ik tot de conclusie kom dat het een ongeleid projectiel is geworden dat decadent gedrag niet afkeurt, doch juist de integriteit van het korps te grabbel gooit. FOEI TOCH SPB ! 

Ik hoop van ganser harte dat de familie Ramsoedh de nodige begeleiding krijgt van ter zake deskundigen en dat de criminelen ontslag krijgen uit de dienst. 

Mr. Drs. Sharmila Kalidien-Mansaram
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May