Peuter omgekomen tijdens woningbrand
07 May 2019, 14:57
foto


Jashwier Harkhoe (3) is vandaag omgekomen bij een woningbrand aan de Hayarieweg. Volgens verklaring van de moeder kwam zij uit bad, toen zij de brand ontdekte en rende zij direct naar buiten. In haar paniekerige situatie moet zij vermoedelijk zijn vergeten dat Jashwier zich nog in de woning bevond.

De politie van Munder, die als eerst op het adres arriveerde, hoorde nog het gegil van het kind vanuit de woning, maar kon vanwege het vuur dat zich had verspreid, niet meer binnen. Bij aankomst van de brandweer was Jashwier reeds omgekomen in de brand. De brandweerlieden stuitten op het verkoold lijkje.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Het betreft in deze een hoogbouw woning. De beneden verdieping werd bewoond door de familie Harkhoe. De woning die op het elektriciteitsnet was aangesloten, was niet tegen brand verzekerd.

Het verkoolde lijkje is na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. De politie van het ressort Munder, de brandweer en de afdeling Forensische Opsporing zijn belast met het onderzoek van deze brand, meldt de politie Public Relations. 
 
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May