HI&T stelt handelsmissie naar Cuba samen
28 Apr 2019, 14:28
foto


Ondernemers uit de Caribische regio krijgen de mogelijkheid om hun producten en diensten ten toon te stellen en te promoten in Cuba. Het ministerie van Handel, Industrie en Toerisme (HI&T) zal een handelsmissie samenstellen voor deelname aan het 'Expocaribe 2019' evenement.

Het evenement wordt gehouden in het Heredia Cultural Complex in Santiago de Cuba van 19 tot en met 22 juni 2019. Ondernemers krijgen de gelegenheid om van gedachten te wisselen over hoe zij de commerciële kansen in de verschillende sectoren van de Cubaanse en Caribische economie kunnen vergemakkelijken. Verder het bevorderen en diversifiëren van handelsbetrekkingen, alsook de samenwerking voor economische ontwikkeling en een grotere integratie van Caribische economieën.

HI&T meldt via het Nationaal Informatie Instituut dat een uitnodiging is ontvangen van het ministerie van Buitenlandse Handel en Investeringen van de Republiek Cuba. Deze wordt ondersteund door ProCuba, de Kamer van Koophandel van Cuba, de Provinciale Assemblee van de People's Power van Santiago en Cuba, Granma, Holguin, Las Tunas, Guantánamo en Camagüey Provinces.

Ondernemers, die hun exportklare goederen en diensten wensen te exposeren en mogelijke handelsbetrekkingen wensen op te bouwen met potentiële partners, worden in de gelegenheid gesteld zich te laten informeren over de mogelijkheden. De bijeenkomst zal maandag om 17.00 uur worden gehouden op het ministerie.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May