Vrouwen staan terecht voor wederzijdse mishandeling
26 Apr 2019, 20:46
foto


Shano G. en Sharmila P. moesten donderdag voor kantonrechter Lydia Ravenberg verschijnen. De vrouwen hebben elkaar mishandeld op 18 juni van het vorige jaar. Sharmila P. wordt ook nog vernieling verweten. Ze verscheen niet op de rechtszitting. Shano G. ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbare feit.

Shano G. verklaarde dat zij van het werk kwam, toen ze merkte dat Sharmila P. in haar wagen zat die geparkeerd stond langs de weg. Sharmila P. stapte uit het voertuig vroeg haar wat zij over haar broer via Whatsapp verstuurd had. De broer had verteld dat Shano G. vreemd ging en dat dat de reden was dat zij uit huis was gezet door haar schoonvader. Na deze beschuldiging had Shano G. de broer uitgescholden via Whatsapp.

Volgens Shano G. heeft zij Sharmila P. niet mishandeld. Integendeel heeft zij haar vastgehouden bij haar handen en klapte haar in het gezicht. Ook werd ze getrapt, waardoor haar gezondheidsbril stuk ging. Sharmila P. moest voor de helft van de kosten opdraaien, maar dat heeft ze tot nu toe niet gedaan. Een voorbijganger zag de twee vrouwen vechten en haalde hen uit elkaar. Beide vrouwen zijn voorlopig op vrije voeten gesteld. Deze zaak zal op 23 mei verder behandeld worden.

Wanita Ramnath
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May