Breaking: Minister Soerdjan dient ontslag in
09 Apr 2019, 12:27
foto
Lekhram Soerdjan


Lekhram Soerdjan heeft het een jaar uitgehouden op het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV). Hij heeft gisteren zijn ontslag ingediend bij president Desi Bouterse. Wat de reden precies is voor deze stap, is onduidelijk. Starnieuws verneemt dat er veel strubbelingen waren in de leiding van het ministerie.

Soerdjan zei vorig jaar april aan Starnieuws de uitdaging aan te gaan. Toen hem gevraagd werd of hij belangstelling had voor de functie van minister van LVV, heeft hij vooral gekeken naar de kans om een bijdrage te leveren.

"Ik weet dat er beperkte middelen zijn en heel wat problemen aangepakt moeten worden. Als wij goed met elkaar samenwerken en de middelen nuttig gebruiken, moet het lukken om stappen voorwaarts te maken," zei Soerdjan, die het lidmaatschap van de VHP heeft opgezegd om minister te kunnen worden.

Soerdjan was gisteren niet verschenen op de vergadering van de Raad van Ministers. Het is nog niet duidelijk of president Desi Bouterse het ontslag van de minister heeft aanvaard. Vernomen wordt dat de minister nu bij de president is.


Advertenties

Saturday 13 July
Friday 12 July
Thursday 11 July