Vijf verdachten ingerekend voor autodiefstal en heling
01 Mar 2019, 11:11
foto


Vijf verdachten zijn in verzekering gesteld. Dwayne V. (23), Denilson A. en Shevarro K. worden verdacht van stelen en slopen van een auto. Ashish G. (35) en Steve Ch.(33) zijn ingesloten voor heling.

Naar aanleiding van een filmpje op social media kwam Dwayne V. in beeld. Hij werd dinsdag door het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) opgespoord en aangehouden. Op zijn aanwijzing werden Denilson A. en Shevarro K. aangehouden. Dit drietal wordt ook ervan verdacht in de nacht van 25 op 26 februari aan de Van Drimmelenlaan in het ressort Uitvlugt, door gebruik te maken van vermoedelijk een valse sleutel een Toyota Mark X gesloten te hebben. Dit gestolen voertuig werd gesloopt terug gevonden in het ressort Geyersvlijt.

Dwayne V. heeft bekend, samen met zijn twee comparanten de strafbare feiten gepleegd te hebben en dat zij de gesloopte delen van de gestolen auto verkocht hebben voor de twee helers Ashish G. en Steve Ch. Deze helers werden eveneens op 26 februari opgespoord en aangehouden.

Deze vijf verdachten werden door het RBTP overgedragen aan de politie van het ressort Geyersvlijt, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May