Twee autobestuurders dood op Oost-Westverbinding
26 Feb 2019, 13:13
foto


Twee autobestuurders hebben vanochtend het aantal verkeersdoden getild naar 16. Genio Eduards (25) en Orfeo Becker (44) zijn vanochtend vroeg bij een aanrijding op de Oost-Westverbinding overleden.

De politie trof bij aankomst op de locatie het levenloos lichaam van Eduards aan op het wegdek. Eduards zat alleen in de auto en kwam vanuit de richting van Tamanredjo en ging richting Meerzorg op. In de andere auto die betrokken was bij de aanrijding zat Becker aan het stuur met drie mede inzittenden. Hij kwam vanuit de tegengestelde rijrichting.

Volgens de afdeling Public Relations van de politie moet Eduards nabij plantage Bid en Zorg door tot nog toe onbekende redenen op de rijhelft van de tegenligger zijn gekomen. Allen in het voertuig van Becker raakten gewond. Becker en de persoon die naast hem zat, raakten bekneld. De brandweer moest eraan te pas komen om hen uit het voertuig te halen.

Nog voordat Becker uit het voertuig was gehaald, gaf hij de geest. De andere drie zijn afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Het lijk van Becker is voor obductie in beslag genomen en dat van Eduards is afgestaan aan de nabestaanden.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May