HVB neemt partijcentrum in Nickerie in gebruik
04 Feb 2019, 20:11
foto
Mike Noersalim, voorzitter van HVB, in Nickerie.


Mike Noersalim, voorzitter van de Hervormings en Vernieuwingsbeweging (HVB), heeft zaterdag het partijcentrum aan de St.Jozefstraat in Nieuw Nickerie in gebruik genomen. De verkiezingscampagne in het westelijk district is hiermee ook gestart. De partijtopper zei dat de HVB niet gaat toveren als anderen over het zetels. "Want dat zal alleen de dag van de verkiezingen uitwijzen," stelde Noersalim.


"We hebben de afgelopen jaren een stil maar een vastberaden traject van politieke mobilisatie in Nickerie gehouden, waar we gehoor hebben gehad bij veel Nickerianen. De stille kracht van de HVB moet niet onderschat worden, ook niet in Nickerie," zei de politicus. De HVB geeft nu de ruimte aan de Nickerianen om hun hervormingsideeën en voorstellen te deponeren in het centrum.

De HVB zal als jonge partij altijd een bijdrage leveren aan de vele hervormingstrajecten die het land moeten uitvoeren in bijvoorbeeld de dure gezondheidszorg die bijna onbetaalbaar wordt voor de overheid. "Elke regering zal hiermee moeten dealen als wij als burgers niet alvast op onze eigen eet- en leefgewoonte letten en daardoor doktersbezoek kunnen vermijden", zei Noersalim.

De partijvoorzitter presenteerde het afdelingsbestuur van Nickerie onder leiding van Hendrik Somoredjo aan het publiek. De Genderraad onder voorzitterschap van Stephanie Slamet en de Jongerenraad waar Alwin Kiman de leiding, werden geïnstalleerd. Somoredjo hield de aanwezigen voor dat partijen die niet meegaan met de tijd en geen ruimte scheppen voor jonge opkomende politici gedoemd zijn onder te gaan. "Echte hervorming begint in eigen huis en daarom is onze huidige voorzitter gebonden aan een zittingstermijn van maximaal 10 jaar", gaf Somoredjo als voorbeeld aan.

Met de bouw en oplevering van een bushuisje ging het afgelopen weekend ook een langgekoesterde wens van de scholengemeenschap O.S. Delhiweg in vervulling.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May