Pee Baidjoe: Ik steun VHP voor betere situatie land
05 Feb 2019, 02:53
foto
Pee Baidjoe met VHP-voorzitter Chan Santokhi zondag in Nickerie. Hij was prominent aanwezig op het verjaardagsfeest.


Boothouder op de back-track route, Dewiednandan (Pee) Baidjoe heeft zich enige tijd geleden met zijn aanhang aangesloten bij de VHP. Hij was eerder een grote ondersteuner van Assembleelid Rachied (Moms) Doekhie (NDP). "Moms en ik zijn nog steeds goede vrienden, maar ik heb besloten de VHP te ondersteunen, want het gaat heel slecht met het land. Zo kan het niet verder," zegt Baidjoe in gesprek met Starnieuws.

Baidjoe heeft een grote aanhang in Nickerie. "Ik ben met al de mensen in de VHP, want het is erg wat er gebeurt in het land. Mensen kunnen hun hoofd niet meer boven water houden. Er is dringend een verandering nodig. Deze dingen die beloofd waren door de regering, blijven uit maar de situatie wordt steeds slechter," merkt Baidjoe op.

De ondernemer was prominent aanwezig op het verjaardagsfeest van VHP-voorzitter Chan Santokhi in Nickerie zondag. Hij is ervan overtuigd dat de VHP groots gaat winnen in Nickerie. De VHP zegt voor alle vijf zetels te gaan de komende verkiezing. De VHP heeft nu twee zetels in Nickerie, de NDP heeft er ook twee, terwijl Pertjajah Luhur de vijfde zetel bezit.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May