Verdachte gehoord in diefstal- en mishandelingszaak
26 Jan 2019, 02:48
foto


Radj G. (26) wordt verweten dat hij op 20 oktober van het afgelopen jaar in het district Wanica, geld heeft gestolen uit de broekzak van zijn stiefvader. Ook had hij de man toen bedreigd dat hij hem zou doodkappen indien de stiefvader naar de politie zou stappen.

Op 30 oktober ging hij wederom naar zijn stiefvader en bracht de man zwaar lichamelijk letsel toe. Een buurvrouw zag de verdachte zijn stiefvader mishandelen en schakelde toen de politie in. Kantonrechter Marie Mettendaf heeft de verdachte op de rechtszitting van donderdag gehoord in deze strafzaak.

Op 20 oktober kwam deze verdachte van de gevangenis vrij en ging gelijk over tot een ander feit. Volgens Radj G. heeft hij geen SRD 350 maar SRD 125 uit de broekzak van zijn stiefvader weggenomen. De man betrapte hem op heterdaad. Die dag ging hij weg, nadat hij het slachtoffer bedreigd had. Toen hij op 30 oktober terugkwam, sloeg hij de man met een deegroller. Nadat de politie was ingeschakeld door de buurvrouw deed de man aangifte tegen zijn stiefzoon.

Uit het buurtonderzoek is gebleken dat Radj G. als lastig wordt ervaren. Volgens de buurtbewoners gebruikt hij drugs. Dit ontkende de verdachte op de rechtszitting. Op 14 februari wil de kantonrechter de stiefvader, het slachtoffer dus, horen in deze zaak.

Wanita Ramnath
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May