NPS: Heb hoop en droom groot
24 Dec 2018, 18:28
foto


De Nationale Partij Suriname (NPS) wil de kerstperiode aangrijpen om vooral degenen voor wie het jaar minder prettig is verlopen, veel kracht en sterkte toewensen. De partij heeft dit jaar als thema: Kijk en volg het licht. Kerst is een tijd van vreugde, gevuld met de liefde voor familie, vrienden, kennissen en anderen. Een traditie waarbij heel veel liefde aan elkaar wordt gegeven ongeacht etnische afkomst en religie. Dat is wat ons als mens bindt. Dit zegt NPS-voorzitter Gregory Rusland.

Duizenden christenen herdenken de geboorte van Jezus en de boodschap van redding die daarmee gepaard gaat. "Er is blijdschap en een heleboel plezier. De redding en de aanwezigheid van de Heilige Geest bereikt anno 2018 helaas niet eenieder. Dit vanwege de positie waarin burgers als gevolg van het slechte regeerbeleid zijn terechtgekomen. De NPS heeft ook gedurende dit haast afgelopen jaar zowel in als buiten het parlement strijd geleverd voor een beter Suriname. Waar nodig zijn protesten die datzelfde doel nastreefden, ondersteund. Het uitgangspunt van deze strijd was steeds om het land en volk te redden van ondergang."

"In het besef dat ons land en de samenleving over veel energie en veerkracht beschikken, roept de partij een ieder op om te kijken in de richting waar het licht schijnt. De Frambo van de NPS is het symbolische teken dat verlicht en er staat om bij te lichten. Het is een teken om mensen te stimuleren hoop te hebben en groot te dromen. De partij is er om het volk dat in duisternis is terechtgekomen te brengen naar een toekomst waar er zuiverheid is."

"Aan allen die vanwege omstandigheden het verlichtte pad hebben verlaten en in duisternis ronddolen, vragen wij te wandelen in de richting waar het pad helder is, waar er sprake is van transparantie, welvaart en welzijn voor alle burgers. Samen zijn wij in staat bergen te verzetten. Laten wij vasthouden aan de waarden van deze kersttijd. De NPS wacht op u en wenst u gezegende en vreugdevolle feestdagen toe", zegt de partijvoorzitter.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May