NIS en Jeugdadviesraad hebben nieuw bestuur
21 Dec 2018, 16:30
foto
Minister Lalinie Gopal (midden) met bestuursleden van NIS en de Jeugd Adviesraad. (Foto: Sport en Jeugdzaken/NII)


Stichting Beheer en Exploitatie Nationaal Indoor Stadion (NIS) en de Jeugd Adviesraad (JAR) hebben een nieuw bestuur. Het bestuur van NIS wordt voorgezeten door Jerrel Rotsburg, terwijl de JAR onder leiding van Richenel Trustfull staat. De minister van Sport en Jeugdzaken, Lalinie Gopal, heeft het bestuur en de raad geïnstalleerd. De installatie geschiedde donderdag door overdracht van de beschikkingen, statuten en staatsbesluiten.

De stichting heeft als doel het NIS en de daarbij behorende accommodaties naar behoren te beheren en te exploiteren, om dit monument van vriendschap tussen de Volksrepubliek China en de Republiek Suriname in stand te houden. Rotsburg wordt ondersteund door Meriam Asodanoe, Tisha Doekhie, Soerinder Besessar, allen van Sport en Jeugdzaken, Presiosa Denswil (Financiën), John Landsdorf (Openbare Werken, Transport en Communicatie) en Michael Watson (Onderwijs, Wetenschap en Cultuur).

De zittingstermijn van de JAR is 1 jaar. De taken van de raad zijn: het gevraagd en ongevraagd adviseren en het doen van aanbevelingen aan het Nationaal Jeugdparlement ten behoeve van het jeugdbeleid. Ook het verwerken van de beraadslagingen en meningen van het Jeugdparlement in beleidsdocumenten. Trustfull wordt ondersteund door de leden Emmy Hart, Konrad Acton, Priya Sital, Raynel Enfield, Fayaz Sharman en als secretaris Gilbert Powel, meldt het ministerie via het Nationaal Informatie Instituut.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May