Binnenwegen Latour worden in fasen aangepakt
26 Nov 2018, 18:35
foto
De ontwatering van de binnenwegen van Latour worden als eerste aangepakt. Het project wordt in fasen uitgevoerd.


De eerste fase van de ontwatering en rehabilitatie van de binnenwegen van ressort Latour zal afhankelijk van de weersomstandigheden een jaar duren. Deze wegen zijn opgenomen in het landelijke bestratingsprogramma 1. De rioleringen van deze straten worden eerst aangepakt, daarna zal er gewerkt worden aan de fundering van de weg om vervolgens deze opnieuw te bestraten.

De wegen die in de eerste fase van dit project zijn opgenomen zijn: de Kokostraat, Fefistonstraat, Eridoristraat, Tikipawstraat, Wakatjopoestraat, Zaklopenstraat, Abdoesakoerweg, Fatheeweg en de Frigiterestraat. Als eerste wordt vandaag aangepakt de riolering in de Kokostraat, die een belangrijke rol heeft in de afwatering van het gebied, meldt het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie via het Nationaal Informatie Instituut.

Het ministerie zal de komende periode werkzaamheden uitvoeren. Kuldipsingh Infra is met de dagelijkse werkzaamheden belast. Awinash Dewoe, waarnemend onderdirecteur Droge Civiele Technische Werken, zegt dat het in deze gaat om ontwaterings- en rehabilitatiewerkzaamheden van wegen die in de regentijd onder water lopen. Buro Cite is belast met de directievoering van deze werkzaamheden.

OWT&C, Kuldipsingh Infra NV, Buro Cite en de Surinaamse Waterleiding Maatschappij hebben vrijdag een oriëntatiebezoek gebracht in de omgeving. daarbij zijn de laatste technische zaken besproken.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May