Tsang: Samenwerking nodig voor succes toerismesector
22 Nov 2018, 18:15
foto
Milka Troon van 'Crown Elite Services' in gesprek met minister Stephen Tsang van Handel, Industrie en Toerisme. (Foto: HI&T/NII)


Minister Stephen Tsang van Handel, Industrie en Toerisme vindt het belangrijk dat er eenheid komt in de toerismesector. De samenwerking is noodzakelijk volgens de bewindsman om Suriname op de wereldkaart te positioneren. Hij heeft woensdag hierover van gedachten gewisseld met Milka Troon van het reisconsultancybureau 'Crown Elite Services'. Zij heeft haar visie gegeven over hoe de sector beter kan worden gepresenteerd.


Het ministerie meldt via het Nationaal Informatie Instituut dat Milka Troon uitgebreide kennis heeft van de reisindustrie en biedt op maat betaalbare vakantie of zakenreis voor haar klanten. Ook biedt haar consultancybureau diverse trainingen aan personen, die direct contact hebben met de klant, waarbij klantenkennis, klantvriendelijkheid en klantenservicegerichtheid wordt aangeboden, die in de praktijk direct kunnen worden uitgevoerd.

Minister Tsang benadrukt dat vanuit het ministerie er gewerkt wordt aan het opzetten van een directoraat Toerisme, dat projecten zal initiëren en faciliteren. Zo zal ondersteuning geboden worden aan elk initiatief om samen met de private sector te werken aan de branding van Suriname.

De bewindsman deed een voorstel aan de reisconsultant om een steentje bij te dragen aan de Suriname Think Tourism Campagne, waarbij ze korte boodschappen doorgeeft om de samenleving bewust te maken wat de ontwikkeling van de toerismesector met zich meebrengt.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May