Aangepaste verkeerssituatie route Dijkveld-Tout Lui Faut
17 Nov 2018, 14:04
foto


Door het transport van een generator van Staatsolie Power Company Suriname N.V. (SPCS), van Dijkveld naar Tout Lui Faut, zal op zondag 18 november een aangepaste verkeerssituatie heersen op de transportroute.

Het gaat om een generator met een gewicht van 135 ton, die vanuit de haven van Kuldipsingh te Dijkveld naar het bedrijfsterrein van SPCS te Tout Lui Faut zal worden vervoerd. Het konvooi vertrekt om 8 uur ’s morgens onder begeleiding van de Motor Surveillance Dienst van het Korps Politie Suriname en de Energie Bedrijven Suriname (EBS).

De route van het transport is als volgt: haven Kuldipsingh - linksaf Sir Winston Churchillweg - rechtsaf Tout Lui Faut kanaalweg - linksaf Martin Luther Kingweg - linksaf Tout Lui Faut Middenweg - linksaf Sir Winston Churchillweg - rechtsaf naar het bedrijfsterrein van SPCS.

De politie zal waar nodig de wegen afsluiten. Indien nodig, kan EBS de stroomvoorziening tijdens het transport voor onbepaalde tijd onderbreken, meldt de Corporate Communication van Staatsolie.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May