EBS houdt energiebeurs en fotowedstrijd
05 Oct 2018, 15:12
foto


De N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) organiseert van 8 – 11 oktober 2018 in het Lalla Rookh Gebouw, een energiebeurs met als thema ‘Energie besparen is een trend’. In het kader van de beurs organiseert de EBS ook een fotowedstrijd voor jongeren van 7-25 jaar. Deelnemers kunnen met hun mobiele telefoon vastleggen, op welke manier zij zuinig omgaan met energie en zo meedingen naar diverse prijzen.

Tijdens de vierdaagse beurs zullen onderwerpen als ‘renewable energy’ (RE) en ‘energy efficiency” (EE) worden belicht. Het bedrijfsleven, (onderwijs)instanties en relevante organisaties zullen op de beurs hun EE & RE-diensten en producten tentoonstellen en de gemeenschap hierover adviseren.

De EBS noemt de beurs in een persbericht de grootste energiebeurs van 2018. Het doel van het evenement is het verhogen van de bewustwording over energie efficiëntie producten, diensten en maatregelen alsook de voordelen van de implementatie van hernieuwbare energieën. Organisaties en bedrijven zullen ook presentaties verzorgen over implementatie van relevante projecten en de N.V. EBS zal aandacht besteden aan de uitdagingen die zij tegenkomt in het werkveld.

De jongeren kunnen kosteloos meedoen aan de fotowedstrijd en meedingen naar prijzen zoals, ventilatoren, koelboxen, schoolpakketten, waardebonnen en nog veel meer. De jury bestaat uit vertegenwoordigers van EBS en het werkveld. Er zal gelet worden op de interpretatie van het onderwerp, de techniek en de presentatie. De uitslag wordt op zaterdag 10 november bekendgemaakt.

Tijdens de energiebeurs kunnen jongeren spelenderwijs ook meedoen aan diverse energiespellen. Daarnaast zijn er optredens van de Mystikals, brassbands en comedians, meldt de Public Relations van de EBS.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May