Minister Ferrier op bezoek bij OS Geyersvlijt
01 Oct 2018, 18:56
foto
Minister Lilian Ferrier van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur op de OS Geyersvlijt. Een vleugel van de school is in de vakantie afgebrand. (Foto: NII)


De leerlingen van OS Geyersvlijt 1 zullen voor deze week les volgen in een speciaal ingerichte ruimte bij de Memre Boekoe-Kazerne. Zij kregen op hun school minister Lilian Ferrier van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (MinowC) op bezoek. Zij stak de kinderen een hart onder de riem en wenste de leerkrachten van deze school veel succes toe in dit nieuwe schooljaar.

Ferrier vroeg de leerlingen om elkaar gedurende het gehele schooljaar te helpen. “Wanneer we een beetje anders met elkaar omgaan, ga je zien hoe leuk het gaat worden op school”, zei zij tot de kinderen. Na de bemoedigende woorden van Ferrier volgde de vlaggenparade en werd gezamenlijk het volkslied gezongen.

Kort na de aanvang van de vakantie gingen enkele lokalen in vlammen op. Door tussenkomst van vicepresident Michael Ashwin Adhin zijn middelen ter beschikking gesteld om de verwoeste lokalen weer op te zetten. De werkzaamheden aan de nieuw op te zetten lokalen worden deze week afgerond, meldt de voorlichting van MinowC, via het Nationaal Informatie.

Leerlingen van het Gewoon Lager Onderwijs en het Voortgezet Onderwijs voor Junioren zijn vandaag, maandag 1 oktober 2018, begonnen aan het schooljaar 2018/2019.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May