Werkgroep voor herstructurering 's Lands Hospitaal
01 Oct 2018, 23:17
foto
Minister Antoine Elias met de commissie Herstructurering 's Lands Hospitaal. (Foto: Volksgezondheid/NII)


Minister Antoine Elias van Volksgezondheid heeft de commissie Herstructurering ‘s Lands Hospitaal ingesteld. Beleidsadviseur Muriel Ravenberg is voorzitter van de werkgroep, die de randvoorwaarden voor een herstructureringsproces binnen ‘s Lands Hospitaal moet voorbereiden en vaststellen.

De commissie moet ook een tijdsplan uitzetten voor de uitvoering van het proces. Ravenberg gaf aan dat het herstructureren van 's Lands Hospitaal "te realiseren is".

De overige leden van de commissie zijn Kariesha Karimbaksh, secretaresse van de minister van Volksgezondheid, Lucenda Collins, Human Resource manager van het ‘s Lands Hospitaal, Imro Edam, vakbondsvoorzitter van ‘s lands Hospitaal en Jim Bean, lid van het Medisch Stafbestuur, meldt de voorlichting van Volksgezondheid, via het Nationaal Informatie Instituut.

Starnieuws maakte eerder bekend dat Dayasankar Mathoera, de voormalige directeur van het Psychiatrisch Centrum Suriname, het roer overneemt bij 's Lands Hospitaal. Hij wordt dinsdag voorgesteld aan het personeel.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May