NPS-voorzitter bij 72 jaar: Partij niet altijd begrepen
30 Sep 2018, 18:43
foto
NPS-voorzitter Gregory Rusland onthult het plakkaat van de uitbreiding van de faciliteiten van Grun Dyari. Op de voorgrond Ruth Wijdenbosch.


De Nationale Partij Suriname (NPS) heeft haar 72-jarig bestaan zondag met verschillende activiteiten herdacht. Partijleider Gregroy Rusland stelde dat in de achterliggende periode ups en downs zijn meegemaakt. Er zijn veel successen bereikt, maar de partij is niet altijd begrepen door het volk, zoals in 2010 en 2015."We hebben de taak om de boodschap in de komende maanden helder en duidelijk te brengen, omdat wij verandering in het beleid dringend nodig hebben om ons land te redden van de neergaande spiraal van de afgelopen jaren," stelde Rusland.

Het dagprogramma begon met de gebruikelijke kranslegging bij het beeld van oud-voorzitter Johan Adolf Pengel. In het partijcentrum Grun Dyari werd in de avond het nieuwe deel van de faciliteiten officieel in gebruik genomen door door de partijvoorzitter, ondersteund door leden van de Advies- , Jongerenraad en andere structuren.

Hierna traden de tien finalisten van de 'We got Starzz', jongeren talentenjacht. "Het was een prachtige show geworden, waarbij het publiek duidelijk heeft genoten van de geweldige talenten die zijn gepresenteerd," zegt Rusland. Deplyn Abiamofo heeft dit evenement op haar naam geschreven.

Rusland feliciteerde alle NPS'ers, sympathisanten en aan het hele volk met de verjaardag van de partij. Hij stelde dat de NPS veel heeft betekend voor Suriname.
"Als partij zijn wij trots dat we vandaag de uitbreiding van het partij centrum hebben gehad. Dit ondanks de moeilijke omstandigheden waar ook wij als partij in verkeren. Echter, is hiermee aangetoond dat wanneer we iets willen doen, we de ondersteuning zullen krijgen." De avond werd afgesloten met optredens van culturele en kerkelijke groepen opgetreden.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May