EBS: Veiligheidsvoorschriften in acht genomen
02 Sep 2018, 20:52
foto


De EBS betreurt het overlijden van een medewerker, zaterdag tijdens de herstelwerkzaamheden bij een storing aan de Meursweg in het district Para. Een team van de EBS is zondagochtend ter plekke geweest voor een reconstructie. Vooralsnog heeft het intern onderzoek, ook ter plaatse, uitgewezen dat alle controle- en veiligheidsvoorschriften in acht zijn genomen, zegt het bedrijf.

De storingsdienst kreeg zaterdag een melding van een storing in de omgeving Meursweg. Volgens procedure zijn bij aankomst eerst de controlewerkzaamheden uitgevoerd, waarna de nodige veiligheidsmaatregelen zijn getroffen voor het starten van het herstel van de storing.

Bij het afronden van de herstelwerkzaamheden merkte de aanwezige lijnploeg dat de collega van het ene op het andere moment niet meer aanspreekbaar was. Ter plaatse is er EHBO toegepast, in afwachting op hulp uit Paramaribo. Bij aankomst van de arts werd de dood vastgesteld.

Door de autoriteiten is het lijk in beslag genomen voor obductie. Het resultaat van het obductierapport wordt afgewacht, zegt het bedrijf.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May