Elias installeert stichtingsbestuur van Covab
27 Aug 2018, 20:23
foto
Minister Antoine Elias van Volksgezondheid poseert met het stichtingsbestuur van het Elsje Finck-Sanichar College. (Foto: Volksgezondheid/NII)


Het nieuwe stichtingsbestuur van het Elsje Finck-Sanichar College (Covab) is vandaag geïnstalleerd door minister Antoine Elias van Volksgezondheid. Suze Holband zit namens het ministerie van Volksgezondheid in het bestuur en is tevens de voorzitter. De raad zal te rekenen vanaf 1 augustus, drie jaar aanzitten.

Elias gaf aan blij te zijn met de nieuwe ontwikkelingen bij Covab. “Ik hoop dat deze commissie het goede werk zal voortzetten samen met de leiding van Covab”, zei hij bij de installatie. Holband zei te hopen dat samen met de directeur, de kwaliteit van de geboden zorg naar de voor de Surinaamse samenleving gewenste hoogte gebracht zal worden.

De andere commissieleden zijn Sabrina Rootharam, Hanna Nijman, Henry Lamsberg, Fauzia Poese, Celest Etnel, Ronald Silent, Myrthel Gefferie en Anita Coutinho, meldt de voorlichting van Volksgezondheid via het Nationaal Informatie Instituut (NII).
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May