Oprichting AdeKUS Alumni Associatie met reünie
25 Aug 2018, 02:16
foto


Vanavond wordt met de AdeKUS reünie de aftrap gedaan in het voortraject van de jubileumviering van de Anton de Kom Universiteit van Suriname. In de Royal Torarica Ballroom wordt met een cocktailnight een eerste stap gezet in de oprichting van de AdeKUS Alumni Associatie (A3).

Deze activiteit is bedoeld voor oud-studenten, huidige studenten, docenten, staf en Tappers van de AdeKUS. Maar er is ook een plek voor buitenstaanders die de Universiteit willen ondersteunen op weg naar haar 50-jarig bestaan op 1 november van dit jaar. In het digitaal opgezette databestand van AdeKUS alumni, zijn via een online registratieformulier reeds meer dan 550 afgestudeerden geregistreerd. De AdeKUS Alumni Associatie moet uitgroeien naar een duurzaam platform voor en door AdeKUS afgestudeerden. De reünie moet naast het werven van fondsen, een brug slaan tussen de AdeKUS en de samenleving via de vele afgestudeerden die in vrijwel alle sectoren van de samenleving hun sporen hebben verdiend en belangrijke leidinggevende posities vervullen.

Onder het motto Kennis als motor van ontwikkeling wil de Adekus Alumni Associatie de nadruk leggen op een diepgaande evaluatie van de afgelopen 50 jaar. Voorts wil zij vooral vooruitblikken om de komende 50 jaar planmatig de Anton de Kom universiteit dienstbaar en herkenbaar te maken voor de samenleving. Daarbij mikt zij op partnerschappen met instituten binnen het bedrijfsleven, de overheid en het maatschappelijk middenveld.

Tijdens de AdeKUS reünie wordt een strategisch plan van de AdeKUS Alumni Associatie gepresenteerd door Steven Mac Andrew. Er is verder een Keynote: The Secrets of Digital Transformation door Anuskha Sonai en een Open Podium voor motivational speeches gevolgd door een informeel samenzijn. Voor de deelnemers is er een ruim assortiment van Surinaamse snacks, cocktails en andere dranken. Kaarten voor de AdeKUS Reünie zijn verkrijgbaar bij diverse instituten van de Anton de Kom universiteit en aan de poort van de Royal Torarica Ballroom. De jubileumviering van de Anton de Kom Universiteit van Suriname start officieel op 1 november en zal in het komend academisch jaar 2018-2019 doorlopen tot en met 31 oktober 2019.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May